Rabu, 20 Oktober 2010

Galery Foto Kegiatan PPDB dan MOS 2010

Nyuwun agunging pangapunten, foto utawi gambar kegiatan PPDB lan MOS SMP Negeri 3 Bobotsari PurbalinggaTahun 2010 nembe saged dipun posting wonteng blogspotipun SMP Negeri 3 Bobotsari. Amargi blogger kathah pedamelan lan kesibukan milo nembe wakdal niki saged dipun unggah wonten ing internet. Nuwun.

0 komentar:

Poskan Komentar